Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «چند سال قبل بود که انتشار تصاویری از حضور یک روحانی در مسابقات بولینگ و بیلیارد در سطح ملی و حتی بین‌المللی باعث تعجب خیلی از مردم و علاقه‌مندان به این رشته شد. با این حال حجت‌الاسلام احمد سلطانی در همان مقطع نیز حضورش در این رشته را یک اتفاق طبیعی دانست.

حالا بعد از گذشت مدتی از مشهد خبر می‌رسد که همان روحانی به‌عنوان رئیس هیأت بولینگ و بیلیارد استان خراسان‌ رضوی انتخاب شده تا پای روحانیون به مدیریت ورزش کشور باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جدید هیأت بولینگ و بیلیارد خراسان‌ رضوی یکی از اهداف خود را پاک‌سازی همه باشگاه‌های بیلیارد در این استان قرار داده و می‌خواهد به سالم‌سازی فضا با تدوین یک منشور اخلاقی کمک کند. بعد از انتشار این خبر که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و فضای مجازی داشت، دقایقی با حجت‌الاسلام احمد سلطانی همکلام شدیم.

در ادامه مشروح گفت‌وگوی ما را با رئیس جدید هیأت بولینگ و بیلیارد استان خراسان‌رضوی می‌خوانید:

فکر می‌کنم شما اولین روحانی‌ای هستید که در یکی از هیأت‌های ورزشی کشور به‌عنوان رئیس انتخاب می‌شوید؟

این مسأله‌ای که می‌گویید برای من افتخار است، اما یادم می‌آید چندسال قبل در رشته تیراندازی با کمان هم یک روحانی به‌عنوان رئیس هیأت یکی از استان‌ها انتخاب شد. شاید چون من در رشته بولینگ و بیلیارد چنین سمتی گرفتم، بیشتر مورد توجه قرار گرفتم. جا دارد از اعتماد اعضای مجمع هیأت بولینگ، بیلیارد و بولس استان خراسان‌ رضوی تشکر کنم.

همان‌طور که خودتان گفتید، بیشتر از همه حضور شما در رشته‌ای مثل بولینگ و بیلیارد بازتاب پیدا کرده.

اتفاقا من هم برای همین وارد میدان شدم تا بتوانم این رشته را در راستای فرهنگی‌شدن پیش ببرم. ما به دنبال همگانی‌کردن بولینگ و بیلیارد در میان اقشار جامعه هستیم. بر خلاف این که برخی معتقدند بولینگ و بیلیارد یک رشته لوکس و لاکچری است، من اعتقاد دارم عموم مردم می‌توانند در این رشته‌ها فعالیت کنند و فقط نیاز است که این موضوع در جامعه جا بیفتد. نسبت به رشته‌های دیگر فعالیت در بولینگ و بیلیارد نیاز به هزینه بالایی ندارد و این‌ هم که می‌گویم برخی تصور لاکچری‌بودن این رشته‌ها را دارند، به خاطر یک تفکر قدیمی است. ما باید سعی کنیم این تفکر از بین برود تا مردم بیشتر به سمت این دو رشته بیایند.

در مجموع چه انگیزه‌ای باعث شد شما به‌عنوان یک روحانی وارد عرصه مدیریتی ورزش شوید؟

در ورزش هدفم این بود که به پیشرفت بولینگ و بیلیارد کمک کنم. با توجه به ارتباطاتی که در فدراسیون، اداره کل ورزش و جوانان و سایر نهادها در استان دارم، فکر می‌کنم که می‌توانم جایگاه این ورزش را بین مردم بیش از قبل باز کنم. امیدوارم حضور من در هیأت استان خراسان‌ رضوی با همکاری و همدلی بین باشگاه‌داران، داوران، مربیان و ورزشکاران همراه شود تا به ‌زودی در کشور به یکی از هیأت‌های مطرح و خوب تبدیل شویم. مگر روحانیت با مدیریت ورزش منافاتی دارد؟ خودم هنوز هم بولینگ بازی می‌کنم و فکر نمی‌کنم این موضوع منافاتی با پست مدیریتی‌ام داشته باشد.

در گذشته بعضا مشاهده می‌شد باشگاه‌های بیلیارد فضای مناسبی برای جوانان ندارد. الان هم این شرایط وجود دارد؟

یکی از برنامه‌های اصلی ما پاک‌سازی فضای باشگاه‌هاست. باید کاری کنیم که خانواده‌ها اعتماد کنند و فرزندان خود را برای بیلیارد بازی‌کردن به باشگاه‌ها بفرستند. همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند باید جوانان را به سمت تحصیل، تهذیب و ورزش سوق دهیم.

شما خودتان جزو ورزشکاران و قهرمانان رشته بولینگ در سطح کشور بودید. شاید حضور شما باعث استقبال بیشتر روحانیون از رشته‌هایی همچون بولینگ و بیلیارد شود.

بله، من سال‌هاست که بولینگ را به صورت حرفه‌ای بازی می‌کنم و در بیلیارد هم فعالیت داشتم. روحانی‌بودن هیچ منافاتی با بازی‌کردن بولینگ و بیلیارد ندارد. اتفاقا روحانیون باید در میان مردم باشند و به پیشرفت فرهنگ و ورزش کمک کنند. از نظر شرعی هم من از مراجع تقلید استعلام گرفتم و هیچ نظر منفی وجود ندارد. بولینگ و بوکس که هیچ‌ وقت مورد بحث نبوده و درباره بیلیارد هم مراجع گفته‌اند اگر شرط‌بندی نباشد، اشکالی ندارد. شرط‌بندی هم که در همه ورزش‌ها مشکل دارد و فقط مربوط به بیلیارد نیست. شما اگر در فوتبال هم شرط‌بندی کنید، آن هم ایراد دارد.

حضور یک روحانی در رأس هیأت بولینگ و بیلیارد خراسان‌رضوی تضمینی برای ایجاد فضای پاک و سالم در همه باشگاه‌ها خواهد بود؟

ما در حال تدوین منشور اخلاقی برای ابلاغ به باشگاه‌ها هستیم. این‌طور نیست که بخواهیم به مدل مو یا ظاهر کسی ایراد بگیریم اما باید چارچوب‌های کلی اخلاقی رعایت شود. مثلا این که در باشگاه‌ها استعمال دخانیات و شرط‌بندی ممنوع است. دید ما کاملا مثبت است، چون جوان‌هایی که در رشته‌های بیلیارد و بولینگ فعالیت می‌کنند، مودب و با اخلاق هستند و فقط برای بحث‌های ورزشی وارد باشگاه‌ها می‌شوند.

در آخر می‌خواهم بدانم شما در آینده به ریاست فدراسیون هم فکر می‌کنید؟

خیر، اصلا به این موضوع فکر نمی‌کنم.

اما تجربه شما در هیأت استان خراسان‌ رضوی می‌تواند باعث شود در آینده به‌ عنوان اولین روحانی رئیس یک فدراسیون هم باشید؟

من نه قصد رئیس فدراسیون‌شدن و نه شرایطش را دارم. الان هم آقای اسکندری به‌ عنوان رئیس فدراسیون زحمات زیادی می‌کشد و جزو نیروهای ارزشی و فرهنگی ورزش است. او در چند سالی که ریاست فدراسیون را بر عهده داشته، منشأ خیر بوده و نزدیک به ١٠٠ مدال رنگارنگ توسط ملی‌پوشان ایران در میادین مختلف آسیایی و جهانی کسب شده است. من هم ارتباط بسیار خوبی با اسکندری دارم و اصلا به این فکر نمی‌کنم که بخواهم روزی جای او را بگیرم.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بولینگ بیلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان+مصاحبه
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • توسعه همگانی رشته‌های زیرمجموعه بدنسازی در اولویت قرارگیرد
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد