Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا بهاروندی در گفتگو با ایلنا، به نامناسب بودن امکانات خانمها برای تمرین بیلیارد در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تمام شهرهای کشور دارای باشگاههای بیلیارد هستند ولی متاسفانه امکانات برای خانم‌ها کم است و خیلی کم پیش می‌آید در شهری باشگاه بیلیارد بانوان وجود داشته باشد.

وی افزود: حداقل چیزی که انتظار داریم به عنوان خانمی که می‌خواهد بیلیارد بازی کند وجود یک سانس بانوان است که حتی آن هم همه جا نیست و اگر هم باشد معمولا یک روز در میان یا هفته‌ای یک روز است و هنوز سرمایه‌گذاری برای خانمها در این رشته صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شاخه‌های مختلف رشته بیلیارد گفت: رشته بیلیارد در ابتدا در فرانسه و انگلستان رایج بوده و اوایل در فضای باز انجام می‌شده اما کم کم به فضاهای بسته کشیده شده است. بیلیارد رشته‌های مختلف و بسیار زیادی از جمله اسنوکر، پاکت بیلیارد، بیلیارد انگلیسی و .... را شامل می‌شود که همه آنها تقریبا رسمی هستند.

بهاروندی درباره آشنایی‌ و حضورش در این رشته گفت: ورزش بیلیارد را از دور می‌شناختم و همیشه به آن تمایل داشتم تا اینکه در سال 90 یکی از دوستانم گفت باشگاهی در خرم‌آباد هست که یک سانس بیلیارد برای بانوان گذاشته است که در آنجا قوانین اولیه را یاد گرفتم اما متاسفانه همان سانس بانوان هم تعطیل شد. پدرم که علاقه من و خواهرانم را به این رشته دیدند یک میز بیلیارد برای ما تهیه کرد و در خانه به صورت تفریحی بازی می‌کردیم تا اینکه در سال 95 به اصرار خواهرم در یک مسابقه اسنوکر کشوری شرکت کرده و موفق شدم به فینال برسم و همانجا اولین مدال لرستان را در بیلیارد به دست آوردم. بعد از آن در مسابقات مختلف آزاد و رنکینگ کشوری شرکت و موفق به کسب مدال شده‌ام. من این ورزش را با هفته‌ای یک ساعت سانس بانوان آغاز کردم و کل هفته منتظر بودم جمعه شود تا یک ساعت وقت داشته باشم و بتوانم بیلیارد بازی کنم.

وی با اشاره به روند مثبت پیشرفت بانوان بیلیاردباز ایران گفت: بانوان بیلیارد باز ما در حال پیشرفت هستند و هر بار که به مسابقات برون‌مرزی می‌روند رنک بهتری را به دست می‌آورند و امیدوارم به زودی شاهد مدال‌های آسیایی و جهانی بانوان هم باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اسنوکر بیلیارد بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق است که باید در این زمینه آسیب شناسی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه اظهار کرد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد و با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطرح شده اظهار داشت: امید است خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

وی با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: «خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است، آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کسی دیگر را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.»

کد خبر 750846

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان+مصاحبه
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور